Sobre el blog

Hola!

i abans de res moltes gràcies per visitar el meu blog.

Aquest és un blog personal escrit per mi (Gemma Macias), mare de dos nens de 7 i 5 anys vivint a Berlín des de fa ja més d’una dècada.

El blog tracta bàsicament temes de desenvolupament personal i professional però també molts temes relacionats amb els diners, la salut i les nostres relacions amb els altres. L’objectiu és intercanviar i aprendre cada dia una mica més, compartir punts de vista, inventar noves solucions per problemes antics o conèixer nous punts de vista des de la diferència cultural o generacional.

De fet si demanem a la gent del carrer  si els agradaria menjar una mica més sa o estar en millor forma física, concentrar-se millor, tenir més energia o més temps per la família i els amics…. gairebé tothom respondrà de forma aclaparadora amb un rotund sí. La curiositat, les ganes d’aprendre i evolucionar és una necessitat inherent a l’ésser humà des que va trepitjar la terra.

Crec que una de les principals raons per les quals la gent s’abandona o sent una sensació de fracàs és l’enfocament “de tot o de res”, la meva proposta és anar introduint canvis a poc a poc i en diferents àmbits, fent que tots sumats ens ajudin a sentir-nos més satisfets amb la nostra vida. Al cap i a la fi d’això es tracta oi? Imagina la teva vida donant el 100% de tu, amb plena energia i consciència, trobant-te perfectament, sentin-te feliç i aconseguint els teus objectius, satisfet amb la vida que portes, millorant cada dia una miqueta més. T’apuntes? Benvinguda!

Un altre motiu pel que em vaig animar a començar amb aquest projecte és mantenir viu el català (per mi en la llunyania) i fer una mica més gran la comunitat de blogs en català, que malauradament encara és bastant reduïda.

Finalment vull fer dos petits aclariments pel que fa a aquest blog. Primer, els meus comentaris i entrades, es basen completament en opinions i experiències personals, a partir de lectures, xerrades, cursets i altres esdeveniments. Els textos estan escrits amb tota humilitat i amb el desig d’estimular l’intercanvi d’idees amb tots els lectors del blog. No assumeixo per tant cap responsabilitat per l’ús o conseqüències a partir de la lectura d’aquest blog. Finalment, comentar-te que escric el blog dirigint-me a tu directament, per facilitar el diàleg i simplificar la forma. Pel que fa a la qüestió de gènere, no t’irritis si de vegades utilitzo el femení o el masculí indiferentment, és un intent deliberat d’equivocar-me per igual.

Si t’agrada el blog el pots compartir a les xarxes socials i també pots seguir-me per estar sempre informat quan escrigui una nova entrada.

2 pensament sobre “Sobre el blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *